Werkwijze

Eerste gesprek

U kunt mij bereiken via de telefoon of per e-mail. Indien gewenst kan er ook gebruik worden gemaakt van video-conferencing. Tijdens dit eerste gesprek legt u uw situatie uit en bekijk ik wat ik voor u kan betekenen. Er is in de praktijk helaas nogal een verschil tussen uw recht hebben en ook daadwerkelijk uw recht kunnen krijgen.

Ik bekijk altijd of de kosten tegen de baten opwegen. Soms verwijs ik door naar een collega (advocaat). Een telefonisch eerste gesprek is kosteloos.

Een persoonlijk eerste gesprek is ook mogelijk op locatie. De reistijd naar de afgesproken locatie wordt dan echter wel gefactureerd.

Plan van aanpak

Na het eerste contact stel ik een plan van aanpak op en overleg dit met u. Hierin bepalen wij de strategie. U krijgt dan een offerte met mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring per e-mail gestuurd. Indien u akkoord gaat met deze offerte -door middel van ondertekening en terugzending- zal ik de opdracht uitvoeren.

 

Uitvoering opdracht

De uitvoering van de opdracht geschiedt volgens mijn algemene voorwaarden en via de door ons gemaakte afspraken. Tijdens de uitvoering van de opdracht zal ik uiteraard -waar nodig- overleggen en contact met u houden.

Neem contact op

8 + 2 =